Puieti-forestieri.ro

 Meniu

Despre noi

Suntem o pepiniera cu o experienta solida in ceea ce priveste producerea de puieti forestieri. Avand in vedere standardele actuale privind valoarea economica a arboretelor din Romania, am decis sa ne concentram pe cultura speciilor de conifere. Producerea puietilor forestieri se realizeaz─â in 5 solarii (4 pe structura de lemn, un solar pe structura metalica), totalizand o suprafata de 700 m2, si in cele 4 pepiniere centrale care cuprind 10 sole pe teren deschis, situate la altitudini cuprinse intre 600 si 950 m.

Cui ne adresam?

Ne adresam atat ocoalelor silvice private din Romania cat si proprietarilor de terenuri care doresc instalarea de plantatii forestiere. In cazul ocoalelor silvice, avantajele pe care le ofera intentia de pre-contractare a puietilor de la societatea noastra constau in planificarea adecvata a lucrarilor de impadurire conform amenajamentelor, avand la dispozitie gama de puieti necesara, produsi in conditiile impuse de legislatia in vigoare, achizitia de puieti realizandu-se la preturi rezonabile si sigur. Utilizam ca material de baza seminte certificate, provenite din resurse genetice forestiere si rezervatii  sursa de seminte. Pe baza localizarii geografice a suprafetei destinata impaduririi, asiguram identificarea corespunzatoare pe regiuni de provenienta a materialului de reproducere.  
Puietii comercializati din solariile si pepinierele proprii respecta conditiile tehnice de calitate conform STAS 1347/2004. Livrarea se va efectua insotita de documente legale: aviz de insotire, certificare fito-sanitara a calitatii, certificat de provenienta sau identitate.

 

facebook despre puieti de molid, despre puieti brad, puieti larice, pepiniera